MINICELLOS

MINICELLOS

MiniCellos este un proiect educațional dedicat copiilor care sunt la început în studiul violoncelului, participanții având vârsta între 6 și 12 ani.

În cadrul proiectului MiniCellos, copiii vor avea parte atât de lecții individuale, cât și de lecții muzică de cameră, vor avea ocazia să asiste la cursurile de violoncel susținute de profesorii invitați la masterclass-ul Future CellEAST și să participe la concertele organizate în cadrul CellEAST Festival 2022.

Activitatea MiniCellos se va desfășura la Universitatea Națională de Muzică din București în perioada 7-11 mai 2022, alături de profesoarele Ani Marie Paladi, Teodora Atanasova şi Ella Bokor, iar totul va culmina cu un moment muzical rezervat în concertul de final al masterclassului, care va avea loc în data de 10 mai 2022, ora 18:00, în Sala George Enescu a U.N.M.B.

Participarea la curs se face pe bază de preselecție, care constă în trimiterea formularului completat și a unei înregistrări video (cu durata de minimum 3 minute) sub formă de link YouTube la adresa contact@celleast.com până la data de 15 aprilie 2022.

Rezultatele vor fi anunțate prin e-mail la data de 20 aprilie 2022.

Tinerii violonceliști admiși trebuie să fie însoțiți de un tutore legal pe toată perioada masterclassului.

Evenimentele educaționale fac parte din programul Future CellEAST sunt CO-FINANȚATE de Administrația Fondului Cultural Național.

Descarcă formular