MiniCellos

MiniCellos – cei mai simpatici tineri violonceliști, au demonstrat la cursurile de violoncel și în concert cât de frumos este acest instrument și cel mai important mesaj al lor este: Violoncelul se poate studia din clasa I în toate școlile de muzică din România!

În cadrul proiectului MiniCellos, copiii au avut parte atât de lecții individuale, cât și de lecții muzică de cameră, au avut ocazia să asiste la cursurile de violoncel susținute de profesorii invitați la masterclass-ul CelloVerse și au participat gratuit la concertele organizate în cadrul CellEAST Festival 2023.

“Cei mici au dovedit că prin prietenie și din dorința de a face performanță la violoncel pot realiza împreună lucruri deosebite. Pentru ei a fost o experiență care cu siguranță va rămâne o amintire frumoasă și care totodată îi stimulează pentru a progresa.” Declară Ella Bokor – Președinte al Asociației Culturale PlaCello.

Lecțiile de violoncel și repetițiile de muzică de cameră din cadrul MiniCellos au fost susținute de profesoarele: Ella Bokor – Fondatoarea proiectului MiniCellos, Ani Marie Paladi – Profesoară la clasa de violoncel în cadrul Școlii Gimnaziale de Arte Iosif Sava din București și Teodora Atanasova – Profesoară la clasa de violoncel în cadrul Școlii Naționale de Muzică Lyubomir Pipkov din Sofia, Bulgaria.

MiniCellos 2023