FUTURE CELLEAST

Future CellEAST

Future CellEAST se va desfășura în perioada 3-11 mai 2022 în cadrul Universității Naționale de Muzică din București avându-i profesori invitați pe violonceliștii: Andrei Ioniță, Denis Severin, Valentin Răduțiu, Răzvan Suma, Mircea Marian, Ștefan Cazacu, Marin Cazacu, Dragan Djordjević și Atanas Krastev.

Participarea la curs se face pe bază de preselecție, care constă în trimiterea formularului completat și a unei înregistrări video (cu durata de minimum 3 minute) sub formă de link YouTube la adresa contact@celleast.com, până la data de 15 aprilie 2022.

După comunicarea rezultatelor selecției, violonceliștii admiși vor primi pe e-mail informații despre programul masterclassului și despre plata taxei de înscriere. DOAR PENTRU VIOLONCELIȘTII ADMIȘI taxa de participare la masterclass este în valoare de 100 euro, sau echivalentul sumei în lei la cursul BNR.

Rezultatele vor fi anunțate prin e-mail la data de 20 aprilie 2022. Organizatorii își rezervă dreptul de a distribui cursanții admiși pentru Future CellEAST conform programelor profesorilor disponibili în perioada participării.

Concertul de final Future CellEAST va avea loc în data de 10 mai 2022, ora 18:00, în Sala G. Enescu a Universității Naționale de Muzică din București.

Evenimentele educaționale fac parte din programul Future CellEAST sunt CO-FINANȚATE de Administrația Fondului Cultural Național.

Descarcă formular