Artists

Tatiana Korsunskaya

Artisti

Tatiana Korsunskaya

…este profesor de muzică de cameră, acompaniament și interpretare lied în cadrul Universității de Științe Aplicate și Arte din Lucerna și Universității de Arte Berna din Elveția, de asemenea, este profesor corepetitor la Academia de Muzică FHNW din Basel.

În anul 2000 Tatiana a câștigat premiul I la Concursul Internațional „Franz Schubert și Muzica Epocii Moderne” din Graz-Austria și la Concursul Internațional de Muzică de Cameră din Salonic-Grecia.

Ea a realizat înregistrări pentru SONY și MDG cu lucrări de Serghei Rachmaninoff, Luise Adolpha Le Beau, prima înregistrare a trio-urilor cu pian ale lui Eduard Napravnik și cel mai recent album cu lucrări de Franz Schubert și compozitorii elvețieni „Heimat” alături de soprana elvețiană Regula Mühlemann. Pe lângă activitățile sale pedagogice, participă constant în calitate de interpret de muzică de cameră și acompaniator la renumite festivaluri din Europa.

Tatiana Korsunskaya a studiat la Conservatorul Ceaikovski din Moscova, la Academia de Muzică din Basel precum și la Schola Cantorum Basiliensis.