Project Description

Dirijori

Noam Zur

Noam Zur

… dirijor principal invitat al Dubrovnik Symphony Orchestra – Croația din 2016, a fost director artistic și dirijor principal al Salta State Symphony Orchestra din Argentina (2017-2020), precum și director artistic și dirijor principal al Tino Pattiera International Opera Arias Festival din Dubrovnik – Croația din 2015 până în 2018. A fost asistent al maestrului Pierre Boulez la Lucerna Festival Academy (2006-2008), precum și dirijor principal și asociat artistic la Kammerphilharmonie Frankfurt, dirijor rezident principal la Aalto Theater Essen și dirijor rezident principal și director muzical adjunct al Operei și Filarmonicii din Heidelberg, Germania.

Din 2001, Noam a dirijat în cele mai importante săli de concerte și cu cele mai prestigioase orchestre din SUA, Israel, Africa de Sud, America Centrală și de Sud și toată Europa, de asemenea dirijând în mod regulat producții de operă și balet în Germania, Viena, Israel, România și America Latină.

Pe lângă cariera sa de compozitor și dirijor, Noam este și profesor. El a susținut masterclassuri pentru dirijori, instrumentiști sau cântăreți și a fost angajat ca profesor invitat în Israel, Argentina, Mexic, România și Germania.

www.artpro.co.il/noamzur