Invitați / Artist vizual

Mihai Cucu

… s-a născut în România unde a studiat la Universitatea de Arte Plastice „George Enescu” din Iași, iar apoi și-a continuat studiile la Falmouth College of Arts, Cornwall din Anglia.

Din 2010 a lucrat intens ca artist video în renumite festivaluri din țări precum: România, Irlanda, Marea Britanie, Germania, Olanda, Franța, Grecia și Belgia. A creat și prezentat live visuals pentru diferiți compozitori și interpreți din cadrul: S.I.M.N., Festivalul Meridian, Festivalul InnerSound, Noaptea Muzeelor, National Tour Different Trains din Irlanda, Theater of Sound din Dublin, De Nieuwe Regentes Theater din Olanda, Porta Theater din Grecia, Schwankhalle din Germania și Kino Corso din Belgia.

Pe lângă crearea de materiale vizuale pentru spectacole de muzică contemporană, Mihai a lucrat prolific ca fotograf și video editor. Din anul 2015 colaborează în diferite proiecte ale Muzeului Municipiului București, având ca obiect crearea materialelor promoționale grafice și video pentru diverse evenimente culturale.