Artiști

László Fenyö

… este laureat la Concursul Internațional Pablo Casals, Concursul Internațional de Muzică din Geneva, Concursul Rostropovici din Paris, Concursul Adam din Christchurch și la Concursul Radio Maghiar din Budapesta.

László este profesor la Universitatea de Muzică din Karlsruhe. De asemenea, a fost Violoncelist Principal al Philharmonia Hungarica și Radio Symphony din Frankfurt, dar și profesor la Academia de Muzică și Arte Plastice din Frankfurt.

De-a lungul carierei a fost distins cu Premiul Franz Liszt și Premiul Junior Prima, ambele acordate de Ministerul Culturii din Ungaria.

În ultimii ani a susținut concerte pe scene prestigioase din lume, precum: Concertgebouw din Amsterdam, Wigmore Hall din Londra și Gasteig din Munchen. În calitate de solist a cântat alături de renumitele orchestre: Singapore Symphony Orchestra, Korean Symphony Orchestra, Frankfurt Radio Symphony Orchestra, Beethoven Orchester Bonn, Staatskapelle Weimar, Orchestra Metropolitana de Lisboa, Lancaster Symphony Orchestra, Shanghai, Orchestra Filarmonicii Christchurch și Orchestra Filarmonicii din Bogota.